Choc-‘n-Roll

Vi snakker om et fyld af chokolade med dråber af karamel og et lag kanelsmør på toppen. Åh ja, og hasselnødder strøet ovenpå. Løber din mund allerede i vand? Det er helt okay. For denne choko-kanelbolle er fremragende hyggemad! Velbekomme.

Ingredienser

  • 2 pakker Petits Pain au Chocolat
  • 125 g usaltet smør
  • 2 tsk kanel pulver
  • 100 g hasselnødder

Karamelsauce:

  • 50 ml sirup
  • 20 ml fløde

Tilberedning

Choc-‘n-Roll
  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Brug en 20 cm bageform.
  3. Bland smør og kanel godt sammen.
  4. Tag dejen ud af af indpakningen og smør de 8 små plader med kanel smøret.
  5. Læg to Choko sticks på hver dejplade og rul dem løst op i en vinkel. Læg dem i bageformen.
  6. Bag kanelbollerne i ca. 25-30 minutter.
  7. 5 minutter før bagetiden er slut, skal du tage bollerne ud af ovnen og drysse hasselnødderne over dem. Put dem tilbage i ovnen i yderligere 5 minutter.
  8. Lav karamelsaucen ved at varme sirup og fløde i en lille gryde. Sørg for, at det ikke når kogepunktet.
  9. Tag bollerne ud af ovnen og lad dem køle af i 10 minutter, derefter dækkes de generøst med karamelsaucen.