Æble-Kanelbrød

Elsker du også duften af kanel og hjemmelavet brød? Så vil du  helt sikkert opleve en ny favorit med denne opskrift!

Ingredienser

  • 2 dåser Petits Pains White
  • 2 æbler
  • 1 spsk kanel
  • 3 spsk sukker
  • Du får også brug for en kage form

Tilberedning

Æble-Kanelbrød
  1. Forvarm ovnen til 180°C
  2. Skær hvert stykke dej i 6 små stykker
  3. Skrald æblerne og riv dem så du ender med helt små stykker
  4. Bland de revede æbler, sukker, kanel og dej stykker sammen
  5. Dæk en kageform med bagepapir (så dejen ikke klistrer fast på bunden)
  6. Placer dejen, dækket af æble blandingen, i kageformen og pres dejen godt ned i formen
  7. Drys resten af sukkeret over dejen
  8. Bag æble-kanelbrødet i omkring 30-35 min.
  9. Nyd brødet med lidt smør og en god kop te!