Asparges Cruffins

Cruffins er en kombination af en croissant og en muffin, og disse asparges cruffins er ekstra lækre. En moderne og sund snack med vores lækre croissanter, som er specielt perfekte til påskefrokost.

Ingredienser

  • ‘Croissants Classic’
  • 6 skiver tørret skinke (serrano)
  • 6 grønne asparges
  • 6 hvide asparges
  • Æg til at pensle med

Tilberedning

Asparges Cruffins
  1. Åben Croissants Classic dåsen og placer dejen vandret foran dig.
  2. Skær de lodrette linjer, men tryk de diagonale linjer sammen. På denne måde burde du ende med 3 rektangulære stykker dej.
  3. Placer 2 stykker tørret skinke på hvert stykke dej.
  4. Rul dejen på en måde der giver en lang rulle, hvilket burde give 3 ruller.
  5. Skær rullerne i halve på længden og placer skinke siden nedad på bordet.
  6. Skær bunden af de grønne asparges og pil de hvide asparges. Du skal bruge en grøn asparges og en hvid asparges per cruffin. Skær hver asparges i 3 stykker.
  7. Placer asparges stykkerne i midten af dejen og rul dejen op med skinken i.
  8. Placer dine cruffins i en muffin form.
  9. Pensel dejen med ægget.
  10. Bag dine cruffins ved 180-200°C i 15-20 min.