Avocado-Flødeosteboller

Cremede, bløde og fulde af smag. Disse Petits Pains boller med avokado og flødeost er perfekte til morgenmad, frokost eller en skovtur!

Ingredienser

Til 6 boller:

  • 1 dåse Petits Pains White
  • 150g flødeost
  • 20g purløg
  • 1 avocado
  • Cherry tomater
  • 1 æg til at pensle med

Tilberedning

Avocado-Flødeosteboller

Boller:

  1. Forvarm ovnen til 180°C
  2. Åben dåsen og del de 6 stykker dej fra hinanden. Placer dejen på en bageplade med bagepapir på
  3. Pisk et æg og pensel bollerne med det
  4. Skær en firkant i bollerne med en kniv
  5. Bag bollerne i 15 min. så de er gyldne brune

Topping:

  1. Bland flødeost og finthakkede purløg sammen. Tilsæt salt og peber efter smag
  2. Skær avocado og tomater i skiver
  3. Når bollerne er færdige, skær dem i halve og smør et godt lag flødeost, avocado og tomater på bollerne. God fornøjelse!