Banoffee Karamel

Intet slår en god Pains au Chocolat… Bortset fra vores version med karamel og banan som er himmelsk. Pains au Chocolat a la Banoffee Caramel!

Ingredienser

  • 1 dåse Petits Pains au Chocolat
  • Karamelpasta (et alternativ er chokoladepasta)
  • 2 bananer
  • 1 æg til at pensle med

Tilberedning

Banoffee Karamel
  1. Forvarm ovnen til 180°C
  2. Åben dåsen, rul dejen ud og skær dejen ved skærelinjerne
  3. Placer de 8 stykker dej vandret foran dig
  4. Fordel karamelpastaen (eller chokoladepastaen) over dejen
  5. Skær bananerne i meget tynde skiver og fordel over dejen
  6. Tag chokoladen ud af forpakningen og placer 2 stykker chokolade lodret på dejen. Rul dejen fra kanterne, ind mod midten. Gentag dette for alle 8 stykker dej
  7. Vend dej stykkerne på hovedet. Nu har du dine helt egne Pains au Chocolat med banan og karamel!
  8. Pisk et æg og pensel alle stykker dej, så de bliver gyldne brune
  9. Bag Pains au Chocolat’erne i omkring 15 min.
  10. Drys noget karamelsovs på dine Pains au Chocolat