Chaiboller

Har du nogensinde lavet chaiboller? De er lækre med en blanding af ingefærpulver, nellike, kardemomme, peber, kanel og revet muskatnød. Dette gør dem perfekte som en sød luksus, i tillæg til det ekstraordinære måltid.

Ingredienser

  • 1 dåse Petits Pains White
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk ingefærpulver
  • 1 tsk nellike
  • 1 tsk kardemomme
  • ½ tsk revet muskatnød
  • ¼ tsk peber
  • Saltet smør

Tilberedning

Chaiboller
  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Åben dåsen med bolledejen og adskil bollerne.
  3. Bland krydderierne sammen.
  4. Drys bordpladen med blandingen af krydderier og rul bollerne gennem blandingen.
  5. Bag bollerne i 12-15 minutter ved 180°C, indtil de er gyldne brune.
  6. Server bollerne med saltet smør.