Dampede boller

Har du også lyst til noget let og luftigt? Disse hvide kuvertbrød er så bløde som puder og er meget lækre med kylling og krydderier.

Ingredienser

  • 1 dåse Petits Pains White
  • 250 g kyllingefilet
  • 2 spsk sojasauce/ketjap
  • 1 tsk sambal eller chili sauce
  • 1 forårsløg
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ agurk
  • 1 lille hjertesalat

Tilberedning

Dampede boller

Lav først de dampede boller:

  1. Rul Petit Pain dejen ud på et ark dækket med noget mel til at danne ovale former.
  2. Lav små firkanter af bagepapir på omkring 10 x 10 cm.
  3. Fold de rullede dejstykker i halve med et stykke bagepapir imellem.
  4. Damp rullerne i et kvarter i en damp kurv over kogende vand.
  5. I mellemtiden, skær kyllingefileten i små stykker og kog dem, tilføj sojasauce/ketjap og sambal/chili sauce i de sidste fem minutter.
  6. Skær agurken i tynde skiver, den røde peberfrugt i strimler og forårsløget i små ringe.
  7. Riv salatbladene af hjertesalaten.
  8. Tag rullerne ud af kurven og dæk dem med salat, agurk, peberfrugt forårsløg og kyllingen.
  9. Server med krydret sauce eller chiliolie.