Empanadas

Vil du smage de lækreste empanadas nogensinde? Prøv vores lækre opskrift på smukke lyse empanadas der er velsmagende på grund af de mexicanske urter, fyldte med hakket oksekød, hvidløg, tomat puré og porrer.

Ingredienser

  • 1 dåse Croissants Classic
  • 1 porre
  • 300 g hakket oksekød
  • 2 hvidløg
  • 4 spsk tomatpuré
  • 3 spsk hakkede Mexicanske urter
  • Mælk eller æg til at pensle med
  • Olivenolie

Tilberedning

Empanadas
  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Skær porrerne i tynde ringe.
  3. Steg det hakkede oksekød og porre i en smule olivenolie.
  4. Drys hvidløget ud over oksekødet og rør det sammen.
  5. Når oksekødet er blandet godt, tilsæt tomatpure og rist i 1 – 2 minutter.
  6. Tilsæt urterne i blandingen.
  7. Åben dåsen med croissantdej, rul dejen ud og skær pladerne, langs de stiplede linier.
  8. Fordel oksekød blandingen ud over de trekantede croissanter, fold spidserne mod hinanden og tryk kanterne godt ned.
  9. Pensel empanadas med en lille smule mælk eller pisket æg.
  10. Bag dine empanadas i ovnen i 15 min indtil dejen er let gyldenbrun.