Chokolade Juletræ

Forkælelse til dig selv og andre burde altid stå øverst på din huskeseddel! Dette chokolade juletræ med hasselnøddepasta, jordbær og flormelis er den bedste forkælelse!

Ingredienser

  • 2 dåser Croissants Classic
  • 3 spsk hasselnøddepasta
  • 100 g friske jordbær
  • Flormelis til pynt

Tilberedning

Chokolade Juletræ
  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Beklæd en bageform med bagepapir.
  3. Rul dejen og skær den ud i tre rektangulære stykker.
  4. Placer to dej stykker ved siden af hinanden på bunden af bageformen.
  5. Skær det tredje stykke over midt på og placer det over de andre to stykker, så der skabes et juletræ.
  6. Tryk de takkede kanter godt sammen, så det bliver til ét stort stykke dej.
  7. Smør dejen med hasselnøddepasta.
  8. Lav samme juletræ af den anden dej og placer dette juletræ ovenpå det første juletræ.
  9. Skær linier i dejen på begge sider af juletræet, så der dannes grene.
  10. Drej grenene og vend dem mod hinanden.
  11. Brug dejen der tilovers, til at lave en spids på toppen af træet.
  12. Bag juletræet ved 180°C i 15-20 minutter.
  13. Pynt med friske jordbær, skåret i halve, og flormelis.