Krydret Pesto Juletræ

At snacke sammen, er at dele med hinanden. Del tid, historier, del lækre og smukke ting. Dette krydrede pesto juletræ er lavet med basilikum og cherrytomater.

Ingredienser

  • 2 dåser Croissants Classic
  • 250 g pesto
  • 100 g cherrytomater (røde og gule)
  • En håndfuld frisk basilikum

Tilberedning

Krydret Pesto Juletræ
  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Beklæd en bageform med bagepapir.
  3. Rul dejen og skær dejen ud i tre rektangulære stykker.
  4. Placer to stykker dej ved siden af hinanden på bunden af bageformen.
  5. Skær det tredje stykke over midt på og placer dette ovenpå de andre stykker dej, så der dannes et slags juletræ.
  6. Smør dejen med pesto.
  7. Lav et til juletræ af den anden dej og placer dette ovenpå det første juletræ.
  8. Skær linjer i dejen på begge sider af juletræet, så der dannes grene.
  9. Drej grenene og vend dem mod hinanden.
  10. Brug dejen der er tilovers, til at danne en spids på toppen af træet.
  11. Bag juletræet ved 180°C i 15-20 minutter.
  12. Pynt med frisk basilikum og cherrytomater.