Kanel-daddel brød

Det ser så smart og svært ud, men det tager ingen tid, at lave og det er smager SÅ lækkert!

Opskrift af @amilionmiless

Ingredienser

  • 2 dåser Danerolles Petit Pains White
  • 1 æble, fint revet
  • 10 dadler, udstenet og fint skåret
  • 3 spsk. (kokos) sukker
  • 1 spsk. kanel

Tilberedning

Kanel-daddel brød
  1. Start med at forvam ovnen til 180 grader.
  2. Åben dåserne og skær stykker af dej til 6 mindre stykker.
  3. Tilføj det fint revet æble, skåret dadler, kokossukker og kanel i en skål og rør det godt sammen.
  4. Dæk en bageform til med bagepapir, dyp dejstykkerne i kanelblandingen og fyld bageformen med dejen. Husk at pres det ned, så det sidder godt sammen.
  5. Drys en smule kokossukker på toppen af brøddet og bag det i ovnen i ca. 40 min. Servér kanel-daddel brøddet med smør og en kande te.