Kanel Monkeybread

Noget af det bedste i verden er at rive brød og spise det med hænderne. Denne  lækre, søde opskrift vil få dig til at brøle!

Ingredienser

  • 2 dåser Petits Pains White
  • 4 spsk kanel
  • 100g sukker
  • 200g brun farin
  • 150g smør

Tilberedning

Kanel Monkeybread
  1. Forbered din form ved at smøre den ind med smør.
  2. Forvarm ovnen til 175°C.
  3. Skær hvert stykke dej ud i 4 stykker.
  4. Bland sukker og kanel i en skål. Tilsæt derefter dejen til blandingen.
  5. Smelt smøret i en pande og tilsæt så brun farin. Brug herefter halvdelen af blandingen til at dække bunden af formen.
  6. Placer bollerne med sukker-kanel blandingen i formen og tryk dem sammen.
  7. Hæld den anden halvdel af smør blandingen over bollerne.
  8. Bag brødet i 25 minutter indtil gyldentbrune.
  9. Lad brødet køle af en smule, og vend derefter brødet på hovedet og server det på et flot fad!