Kanelsnegle

Hygge på sofaen med et tæppe. Uanset om det er søndag morgen eller en mørk aften, vil disse kanelsnegle forbedre hyggen.

Opskrift af @aciegurk

Ingredienser

  • 1 dåse Danerolles Croissants Classic
  • 50 g blødt smør
  • 2 spsk. Kanel
  • 3 spsk. Sukker
  • 3 spsk. Brun farin
  • flormelis til glasur

Tilberedning

Kanelsnegle
  1. Åben dåsen og rul dejen ud og dæk linjerne til.
  2. Bland det bløde smør med kanel, sukker og brun farin og bred det ud over dejen med en smørkniv. Husk hjørnerne.
  3. Rul dejen tilbage igen og skær i skiver.
  4. Placér kanelsneglene på noget bagepapir. De skal bages i ovnen på 180 grader i 18-20 min. Men hold øje med dem – alle ovne er forskellige.
  5. Servér dem ’au naturel’ uden glasur eller bland flormelis og lidt vand sammen og hæld det ud over de varme snegle.