Kanelsnegle

Den dejlige smag og søde duft der fylder dit hjem. Elsker du også kanelsnegle? Prøv vores version af de her lækre, klistrede kanelsnegle med vores egen croissant dej.

Ingredienser

  • 1 dåse Croissants Classic
  • 50 g smør ved stuetemperatur
  • 2 spsk kanel
  • 4 spsk sukker
  • 100 g flormelis
  • 1 spsk æggehvide eller vand

Tilberedning

Kanelsnegle
  1. Lad smøret blive stuetemperatur før du begynder med forberedelsen.
  2. Bland smøret sammen med de 2 spsk kanel.
  3. Åben Croissants Classic dåsen og rul dejen ud.
  4. Tryk skærelinjerne sammen, så det bliver til et stort stykke dej.
  5. Brug en kniv til at smøre kanelsmøret ud over hele dejen.
  6. Drys sukkeret ud over dejen.
  7. Rul dejen sammen igen til en stor rulle, og skær i 6 stykker.
  8. Placer kanelsneglene på en bageplade med bagepapir på.
  9. Bag i ovnen ved 180-200°C i omkring 15 min.
  10. Bland flormelis og æggehvide/vand sammen til at lave glasur.
  11. Lad kanelsneglene køle af, og dæk dem så med glasur med en lille ske.