Krydret Morgenmadssoufflé

Leder du efter den perfekte morgenmad? Giv vores krydrede morgenmadssoufflés en chance! Lækre og cremede med æg, ost og bacon!

Ingredienser

  • 1 dåse Danerolles Croissants Classic
  • 3 æg
  • 50 g revet ost
  • 50 g bacon
  • 2 tsk purløg
  • 1 hakket peberfrugt
  • 1 æg til at pensle med

Tilberedning

Krydret Morgenmadssoufflé
  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Steg 50 g bacon og lad dette ligge på et stykke køkkenrulle.
  3. Bland 3 æg og revet ost godt i en skål.
  4. Tilsæt peberfrugt, bacon og purløg til blandingen.
  5. Åben dåsen og rul dejen ud. Skær herefter dejen ved skærelinjerne.
  6. Smør en muffinform ind og dæk den med dejen, så du får små beholdere.
  7. Hæld blandingen i de små beholdere og pensel dejen med æg.
  8. Sæt muffinformen i ovnen og bag souffléerne i 20-25 minutter.