Dansk
Skjul filtre

Kylling i Karry Croissantkrans

Med denne lækre kylling i karry croissantkrans, kan du lave dit måltid lidt mere specielt. Dine middagsgæster vil være forbløffede over at du selv har lavet denne krans. Kransen er lækker med karry, kylling, koriander og cashewnødder.

Ingredienser

  • 1 dåse Croissants Classic
  • 2 kyllingefileter, skåret i skiver og stegt
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 100 ml yoghurt
  • Cashewnødder
  • En dusk koriander
  • 1 æg til at pensle med

Tilberedning

Kylling i Karry Croissantkrans
  1. Steg kyllingefileterne indtil de er færdige og lad dem køle af.
  2. Bland karrypasta og yoghurt sammen indtil du har en lyserød blanding. Tilsæt så kylling og cashewnødder, men gem nogle cashewnødder til pynt senere.
  3. Åben Danerolles dåsen og rul dejen ud. Skær croissant stykkerne i halve og placer dem på bagepladen med bagepapir, så de former en stjerne, med et hul i midten.
  4. Fordel kylling og karry blandingen over dejen og drys noget koriander over dejen også. Husk at gemme lidt koriander til at pynte med senere.
  5. Luk dejen sammen, ved at folde spidserne af stjernen ind imod midten, og pensel med et æg.
  6. Bag kransen i ovnen i 25-30 minutter ved 200°C.
  7. Brug nu de cashewnødder og koriander du har tilovers, til at pynte kransen med.