Laksepanini

Nogengange er der ingenting, der slår en panini. Med vores Petits Pains får du en sprød skorpe med en lækker blød midte, til den perfekte sandwich. Giv din panini en opgradering med laks og dild.

Ingredienser

Til 3 sandwiches:

  • 1 dåse Petits Pains White
  • 200g røget laks
  • 100g créme fraiche (4 spsk)
  • 2 spsk hakket dild
  • Du får også brug for en kagerulle og en slags sandwich grill til at riste din panini på

Til dip:

  • 100g créme fraiche
  • En smule fint hakket dild

Tilberedning

Laksepanini
  1. Åben Petits Pains White dåsen og del dej stykkerne fra hinanden
  2. Rul dej stykkerne flade med en kagerulle
  3. Fordel noget créme fraiche på 3 af de 6 stykker dej og tilføj så røget laks og dild oven på
  4. Placer de 3 andre stykker dej oven på de første 3 stykker dej
  5. Grill/rist panini’erne på en grill eller sandwich grill i 10-15 min, indtil de er gyldne brune. Drej dem 90 grader for den perfekte grill effekt!
  6. Bland noget créme fraiche og dild sammen, for en frisk dip!