Monkeybread

Leder du efter en nem opskrift til at nyde om eftermiddagen? Du kan bruge vores Petits Pains dej til en masse lækre opskrifter. Denne salte opskrift med ost er lækker at nyde til en suppe.

Ingredienser

  • 2 dåser Petits Pains White eller Multigrain
  • 1 fed hvidløg
  • 150 g. revet ost
  • 30 g. parmesanost
  • 1 æg
  • Krydderurter (valgfrit): 5 g. Persille og 5 g. Basilikum

Tilberedning

Monkeybread
  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. Åbn dåsen og tag dejstykkerne ud. Skær hver stykke dej i halv
  3. Pres hvidlæget og skær persillen og basilikum fint. Pisk ægget og bland det med hvidløget og krydderurterne.
  4. Tag et stykke dej og put noget ost i midten. Fold dejen rundt om osten, så osten er helt lukket inde i dejen. Gentag dette med alle stykker dej.
  5. Put dejstykkerne i en rund bageform med bagepapir og dæk dejen til med æg-krydderurte mixet.
  6. Riv parmesanosten hen over dejen og bag monkeybrødet i ca. 25-30 min indtil det er gyldenbrunt. Velbekomme!