Pære smuldredej

Krummer viser altid vejen hjem, til hvor der er varmt og velkendt. Nogle eventyr lader til at være sande og denne pærecrumble er det smagfulde bevis på det. Kom ind. Velkommen hjem.

Ingredienser

  • 1 dåse Croissants Classic
  • 4 spsk rasp
  • 6 pærer

Til smuldredejen:

  • 1 tsk kanelpulver
  • 100 g rørsukker
  • 100 g kikskrummer
  • 60 g smeltet smør

Tilberedning

Pære smuldredej
  1. Forvarm ovnen til 200°C.
  2. Brug en bageform og smør bunden og siderne med sukker. Resten af rørsukkeret er til smuldredejen.
  3. Put dejen ned i bageformen.
  4. Drys rasp over bunden.
  5. Skræl pærerne, fjern kernerne og skær dem i tynde skiver. Brug en kartoffelskræller eller ostehøvl til at gøre dette.
  6. Læg pære skiverne oven på krummerne, så de dækker bunden.
  7. Lav smuldredejen ved at blande kikskrummer med rørsukker, smeltet smør og kanel pulver.
  8. Dæk pærerne med smuldredejen.
  9. Bag kagen i 25-30 minutter ved 200°C. Efter et kvarter, dæk den med sølvpapir og put kagen tilbage i ovnen.