Pizzasnegle

Man kan aldrig gå galt med pizza, men vi har brug for en ny variation. Disse Pepperoni Pizzasnegle er nemme at lave og perfekte til at dele.

Ingredienser

  • 2 dåser Croissants Classic
  • 200g tomatsovs (16 spsk)
  • 150g revet ost
  • 20 små, eller 10 store skiver salami
  • Basilikum blade
  • 6 spsk olivenolie
  • 1 æg til at pensle med

Tilberedning

Pizzasnegle
  1. Forvarm ovnen til 180°C
  2. Åben dåsen og rul dejen ud
  3. Tryk skærelinjerne sammen, så det bliver til et stort stykke dej
  4. Fordel halvdelen af tomatsovsen, halvdelen af den revede ost og halvdelen af salami skiverne over dejen
  5. Rul dejen sammen igen og skær rullen i 4 stykker
  6. Gentag dette for den anden dåse med dej og den anden halvdel af ingredienserne, så du ender med 8 pizza skiver
  7. Placer de 8 snegle tæt på hinanden på en bageplade med bagepapir på
  8. Pisk ægget og pensel dejen, så sneglene bliver gyldne brune
  9. Bag pizzasneglene i ovnen i 25-30 min.
  10. Skær basilikum bladene fint og bland dem med olivenolien, og salt og peber. Nu har du lavet din egen basilikumolie til dine hjemmelavede pizzasnegle