Bagværk med Ragout

Hurtigt, let, luftigt… Disse knasende dejskaller er festlige i sig selv. De smagfulde festbider er gode  fyldt med rejeragout og kan også fyldes med andet, så de bliver den perfekte forret. Små bider, stor gestus!

Ingredienser

  • 1 dåse Croissants Party Mini’s
  • (Reje) ragout
  • 2 spsk frisk purløg

Tilberedning

Bagværk med Ragout
  1. Forvarm ovnen til 200°C.
  2. Tag dejen ud af emballagen, og brug to mini croissanter til hver bagværk. Skær kun perforeringerne i dejen vandret og lodret, således at der skabes 12 stykker af samme størrelse.
  3. Tryk de diagonale linjer mod hinanden.
  4. Træk lidt i de små plader af dejen, brug en gaffel til at skabe en takket kant i toppen.
  5. Lav en skal ved at trykke dem sammen med to fingre og tommelfingeren.
  6. Smør en (mini) muffin bakke med en smule smør.
  7. Læg skallerne i bakken og tryk dem ned i bunden, sørg for at sømmene i bunden er forseglet ordentligt.
  8. Bag ragout skallerne i 8-10 minutter ved 200°C.
  9. Lad dem køle af og hul dem ud med et æblejern.
  10. Varm ragouten og fyld skallerne.