Rosinsnegle

Frisk croissantdej, fyldt med creme og rosiner. En hjemmelavet version af den franske Pains au Raisins som er lækker når som helst.

Ingredienser

  • 1 dåse Croissants Classic
  • 6-8 spsk vaniljecreme
  • En håndfuld rosiner
  • 1 æg til at pensle med

Tilberedning

Rosinsnegle
  1. Forvarm ovnen til 180°C
  2. Åben dåsen og rul dejen ud
  3. Tryk skærelinjerne sammen, så det bliver til et stort stykke dej
  4. Fordel cremen over dejen
  5. Drys rosiner henover dejen
  6. Rul dejen sammen igen, og skær rullen i 6 stykker
  7. Placer skiverne på en bageplade med bagepapir på
  8. Pisk et æg og pensel rosinsneglene med det, så de bliver gyldne brune
  9. Bag rosinsneglene i 15 min. til de er gyldne brune