Søde Boller

Der er intet bedre end en frisk bolle bagt i din egen ovn. Med nødder, rosiner og yoghurt er denne opskrift en god start på weekenden, og perfekt til den søde tand!

Ingredienser

  • 1 dåse Petits Pains White
  • En håndfuld nødder
  • En håndfuld rosiner og/eller tranebær
  • 6 spsk syltetøj
  • 6 spsk yoghurt eller kvark
  • 1 æg til at pensle bollerne med
  • 4 spsk krystal sukker

Tilberedning

Søde Boller
  1. Hak nødderne og bland dem sammen med rosinerne (og/eller tranebær).
  2. Åben dåsen og fordel en håndfuld af nøde/rosin blandingen i hver bolle, og placer dem herefter på en bageplade med bagepapir.
  3. Pisk ægget og pensel alle bollerne med det. Drys herefter sukkeret på bollerne.
  4. Bag bollerne i 15-20 minutter indtil de er gyldnebrune.
  5. Server hver bolle med en klat syltetøj og yoghurt. Mmmm!