Spiral tærte

Disse snoede grøntsags tærter fungerer godt som frokost, snack eller til en måltidssuppe. De er så smukke, så det næsten er en skam at spise dem. Men gør det alligevel, fordi de smager så utrolig godt!

Ingredienser

  • 1 dåse Croissants Classic
  • 1 gulerod
  • 1 squash
  • 100 g rød pesto

Tilberedning

Spiral tærte
  1. Forvarm ovnen til 200°C.
  2. Smør en muffin bakke med lidt smør eller lidt olie.
  3. Lav 12 strimler af squash og gulerod.
  4. Blancher gulerøds strimlerne i 2-3 minutter.
  5. Rul dejen ud, tryk skærelinierne sammen og skær dejen i 6 lige store stykker.
  6. Brug en gaffel til at lave en takket kant på den ene side af dejen.
  7. Fyld muffin bakken med dejen, ved at lave små skaller.
  8. Fordel den røde pesto på bunden af tærte skallerne.
  9. Læg to squash og gulerøds strimler skiftevis. Rul dem så og placer dem lodret på den røde pesto.
  10. Bag spiral tærterne i ovnen i 12-15 minutter.