Syltetøjs Juletræ

Lækre syltetøjssnegle, serveret på en ny måde. Hvad er sjovere end at have dette festlige juletræ på bordet til julefrokost? Den er stor nok til at dele med hele familien!

Ingredienser

  • 2 dåser Croissants Classic
  • 2 x 6 spsk af dit yndlings syltetøj
  • Flormelis til pynt
  • Ribs til pynt

Tilberedning

Syltetøjs Juletræ
  1. Forvarm ovnen til 180°C/200°C
  2. Åben den første dåse og rul dejen ud på dit køkkenbord
  3. Tryk skærelinjerne sammen og smør de 6 spiseskeer syltetøj ud over dejen
  4. Rul dejen sammen igen og skær rullen i 6 små stykker
  5. Gentag ovenstående trin for den anden dåse
  6. Placer rullerne på en bageplade med bagepapir – brug 10 ruller til træet og 2 til stammen
  7. Bag juletræet i 20 minutter indtil det er gyldenbrunt
  8. Dekorer træet med flormelis og ribs