
Æble-Kanelbrød
Elsker du også duften af kanel og hjemmelavet brød? Så vil du helt sikkert opleve en ny favorit med denne opskrift!
Ingredienser
- 2 dåser Petits Pains White
- 2 æbler
- 1 spsk kanel
- 3 spsk sukker
- Du får også brug for en kage form
Tilberedning
Æble-Kanelbrød
- Forvarm ovnen til 180°C
- Skær hvert stykke dej i 6 små stykker
- Skrald æblerne og riv dem så du ender med helt små stykker
- Bland de revede æbler, sukker, kanel og dej stykker sammen
- Dæk en kageform med bagepapir (så dejen ikke klistrer fast på bunden)
- Placer dejen, dækket af æble blandingen, i kageformen og pres dejen godt ned i formen
- Drys resten af sukkeret over dejen
- Bag æble-kanelbrødet i omkring 30-35 min.
- Nyd brødet med lidt smør og en god kop te!