Avocado-Flødeosteboller
Cremede, bløde og fulde af smag. Disse Petits Pains boller med avokado og flødeost er perfekte til morgenmad, frokost eller en skovtur!
Ingredienser
Til 6 boller:
- 1 dåse Petits Pains White
- 150g flødeost
- 20g purløg
- 1 avocado
- Cherry tomater
- 1 æg til at pensle med
Tilberedning
Avocado-Flødeosteboller
Boller:
- Forvarm ovnen til 180°C
- Åben dåsen og del de 6 stykker dej fra hinanden. Placer dejen på en bageplade med bagepapir på
- Pisk et æg og pensel bollerne med det
- Skær en firkant i bollerne med en kniv
- Bag bollerne i 15 min. så de er gyldne brune
Topping:
- Bland flødeost og finthakkede purløg sammen. Tilsæt salt og peber efter smag
- Skær avocado og tomater i skiver
- Når bollerne er færdige, skær dem i halve og smør et godt lag flødeost, avocado og tomater på bollerne. God fornøjelse!