Dansk

Bærboller

Disse sommerlige bærboller er gode til forår- og sommerfester. Citronmelisse tilføjer et friskt strejf til de søde boller! Opskrift af Bettina Gräsbeck

Ingredienser

  • 1 Dåse Danerolles Croissants Classic
  • 1 æg
  • 100 g smør
  • 100 g flødeost
  • Vanilje
  • 2,5 dl flormelis
  • Friske bær (f.eks. jordbær, blåbær, hindbær)
  • Frisk citronmelisse

Tilberedning

Bærboller

1. Opvarm ovnen til 180°C.
2. Åbn Croissants Classic dåseen efter instruktionerne, og rul dejen ud på bordet.
3. Skær dejen i to stykker, og anbring stykket oven på den anden. Tryg dejen sammen.
4. Rul dejen og skær den i 12 stykker. Pensel dejstykkerne med æg.
5. Bag i muffinforme i 12-15 minutter. Sæt til afkøling.
6. Forbered fyldet ved at piske det bløde smør, indtil det er let skummet. Tilsæt flødeost, vanille og flormelis, og pisk, indtil den er glat.
7.Put fyldet i sprøjteposen.
8. Skær de afkølede boller i to og tilføj fyldet i den nederste del af bollerne.
9.Tilsæt bær og citronmelisse i hver bolle. Placer den øverste del af bolle.