Bærsnegle
At lave sit eget syltetøj er faktisk meget nemt og smager altid bedst. Servér bærsneglene varme med en god kande te og nyd dem.
Opskrift af @amilionmiless
Ingredienser
- 2 dåser Danerolles Classic
- 225 g frosne bær (eller færdiglavet syltetøj)
- 2 spsk. honning
- 1/2 spsk. vaniljesukker
- 3 spsk. chiafrø
- 1/2 dl vand
Tilberedning
Bærsnegle
Syltetøj
- Start med at lave syltetøjet ved at tilføje bærene, honning og vand i en kasserolle og bring det i let kog. Lad det simre i et par minutter og mos bærene en smule.
- Tilføj chiafrøene og lad det køle af. Put syltetøjet i et lufttæt glas med låg og put det i køleskabet. Syltetøjet er klar, når chiafrøene har udvidet sig og suget den overskydene væske. Det tager som regel 1/2 – 1 time.
Snegle
- Åben dåsern, rul dejen ud, tryk de stiblede linjer sammen og put et tyndt lag af syltetøjet på. Rul forsigtigt dejen, skær i 6 skiver og put dem på en bageplade med bagepapir.
- Bag sneglene i en forvarmet ovn på 180 grader i 20 min. indtil de er let gyldne og bagt igennem. Nyd med en kop te.