Blåbær Croissanter
En croissant med marmelade er en ægte klassiker. Men en croissant med blåbær er en endnu bedre snack! Tilsæt nogle mandelflager for en smule ekstra knas.
Ingredienser
- 1 dåse Croissants Classic
- En håndfuld blåbær
- 1 æg til at pensle med
- 1 spsk hvid sukker
- Mandelflager
Tilberedning
Blåbær Croissanter
- Forvarm ovnen til 180°C
- Åben dåsen og rul dejen ud
- Skær skærelinjerne fra hinanden så dejen bliver til 6 trekanter
- Placer en trekant foran dig med den lange spidse side væk fra dig
- Placer nogle blåbær på dejen og rul croissanten, ved at folde den lange vandrette siden oven på den lange spidse side
- Gentag dette for alle 6 trekantede stykker dej og placer dem på en bageplade med bagepapir på
- Bøj enderne på croissanterne en smule imod dig, så de får den velkendte croissant form
- Pensel croissanterne med ægget, så de bliver gyldne brune
- Drys croissanterne med noget sukker og mandelflager
- Bag croissanterne ved 180°C i 15 min. så de bliver gyldne brune