Blåbærboller på en pind
Snorbrød er tilbage! Tilføj lækre blåbærfyld og nyd dem til lydene af naturen. ?
Ingredienser
1 dåse Danerolles Croissants Classic
1 bøtte skyr (almindelig eller vaniljesmag)
Lidt vand
2 dl blåbær (frosne eller friske)
1 spsk. sukker
1 tsk. citronsaft
1 tsk. kardemomme
Tilberedning
1. Start med at forberede syltetøjet. Put 1 tsk. vand i en gryde og tilsæt blåbær. Kog op eller på åben ild. Når blandingen koger, tilsættes sukker og placeres på svag varme. Rør lejlighedsvis og lad det småkoge i 6 minutter. Når blandingen er blevet tykkere, løftes den fra komfurret. Tilsæt citronsaft og kardemomme, omrør. Lad det køle af.
2. Åbn Danerolles Croissants Classic. Spred dejen ud på bordet og skær i to lige store stykker.
3. Spred syltetøjet på den anden halvdel, og placer den anden halvdel ovenpå. Skær dejen i lange stykker.
4. Drej hver dej rundt om træpind.
5. Bages på åben ild eller på grillen langt nok fra flammerne til at forhindre, at den brænder, indtil dejen er færdigbagt.