Dansk

Champignonpizza med lufttørret skinke

Danerolles Mini Pizza gør tilberedning af sommeren nem! Prøv denne champignonpizza med lufttørret skinke – den er så lækker, at du takker os senere.??

Ingredienser

1 dåse Danerolles Mini Pizza
200 g cherrytomater
1 pose mozzarellaost eller pizzaost
1 pakke lufttørret skinke
2 dl kantareller eller svampe
2 forårsløg
1 dåse tomatsauce, f.eks. pizzasauce krydret med urter
Sort peber & salt

Tilberedning

Champignonpizza med lufttørret skinke

1. Forvarm ovnen til 180-200 grader, eller lav et lejrbål.
2. Rengør kantarellerne med en svampebørste eller vask champignonerne. Skær i tynde skiver. Skær cherrytomaterne i fire dele. Skær tynde skiver af forårsløg.
3. Åbn Danerolles Mini Pizza. Rul dejen ud af beholderen, og pres dejskiverne i tynde pizzabaser. Hvis du bruger en ovn, skal du sætte stykker på en bageplade dækket med bagepapir. Hvis du laver pizzaer på bål, skal du placere dejen oven på folien.
4. Påfør tomatsauce. Tilsæt svampe og top med osten. Drys cherrytomater oven på osten og anbring den lufttørrede skinke sidst. Bages (12-15 min) og slut med forårsløg.