
Chaiboller
Har du nogensinde lavet chaiboller? De er lækre med en blanding af ingefærpulver, nellike, kardemomme, peber, kanel og revet muskatnød. Dette gør dem perfekte som en sød luksus, i tillæg til det ekstraordinære måltid.
Ingredienser
- 1 dåse Petits Pains White
- 2 tsk kanel
- 2 tsk ingefærpulver
- 1 tsk nellike
- 1 tsk kardemomme
- ½ tsk revet muskatnød
- ¼ tsk peber
- Saltet smør
Tilberedning
Chaiboller
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Åben dåsen med bolledejen og adskil bollerne.
- Bland krydderierne sammen.
- Drys bordpladen med blandingen af krydderier og rul bollerne gennem blandingen.
- Bag bollerne i 12-15 minutter ved 180°C, indtil de er gyldne brune.
- Server bollerne med saltet smør.