Christmas Boston Cake
Et garanteret hit til jul. Denne mest lækre peberfarvede boston kage er lavet af vores croissanter. Afslut kagen med kirsebær, mandelchips og glasur og nyd det!
Oprettet af: @perinneruokaaprk
Ingredienser
• 1 dåse Danerolles Croissants Classic
• 25 g smør (stuetemperatur)
• 2 spsk. sukker
• 1 tsk. honningkagekrydderi
• 12 kirsebær fra dåse (fx fra kirsebærsauce)
• 1 spsk. mandelflager
• 1 spsk. perlesukker
• 1 dl flormelis
• 1-2 tsk. vand
Tilberedning
Christmas Boston Cake
- Forvarm ovnen til 200 ° C.
- Åbn Danerolles Croissants Classic og læg dejen på bordet. Klem forsigtigt skærelinjerne tæt.
- Bland smør, sukker og honningkagekrydderi i en medium skål. Spred massen ud på dejen.
- Skær dejen i tre lige store stykker. Rul dejene og skær hver af disse til 4 stykker.
- Brug 20 cm Ø bageform og læg bagepapir i bunden af formen.
- Læg dejrullerne løst i formen (= ikke for tæt på hinanden) og læg et kirsebær oven på hver dej. Drys mandelflager og perlesukker oven på.
- Bages i 15-20 minutter. Lad kagen køle af et stykke tid.
- Bland flormelis og vand i en medium skål til glasur. Afslut kagen med glasur, og hvis du ønsker det, kan du drysse noget ekstra flormelis på toppen.