Churros
Churros er kendt som en spansk desert, der bliver serveret med smeltet chokolade eller karamel sauce. Opskrift af Karoliina Pentikäinen
Ingredienser
1 dåse Danerolles Croissants Classic
60-80 g smør
1 dl sukker
2 tsk. kanel
1 tsk. vaniljesukker
Smeltet chokolade eller karamelsauce til servering
Tilberedning
1. Opvarm ovnen til 190° C.
2. Åbn Croissants Classic dåsen efter instruktionerne, og rul dejen ud på bordet.
3. Luk de færdige skærelinier, så du har en stor dej.
4. Med en kniv, skær dejen i 12 små rektangler.
5. Fold rektanglerne.
6. Snur dejstykkerne, og anbring dem i bagepladen.
7. Bag i 10 minutter, eller indtil churros er gyldenbrun.
8. Smelt smøret.
9. Bland kanel og sukker.
10. Når churros er bagt, dyp dem i det smeltede smør og rul dem i kanelsukkerblandingen.
11. Når churros er afkølet, dyp dem i smeltet chokolade eller karamel sauce.