Dansk

Croissantkage fyldt med is

Jordbær og is er perfekt til foråret og sommeren. Saml dem i en lækker kage med en base lavet af Danerolles Croissants Classic.

Foto og opskrift: Anni Paakkunainen

Ingredienser

  •  1 dåse Danerolles Croissants Classic
  • 1 æg
  • 3 dl frosne jordbær (optøet til lidt bløde)
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk limesaft
  • 1/2 L vaniljeis
  • 1 dl pisket flødeskum
  • Friske jordbær
  • Flormelis (valgfrit)

Tilberedning

Croissantkage fyldt med is
  1. Forvarm ovnen til 200 ° C.
  2. Åbn Danerolles Croissants Classic dåsen som vist på dåsen.
  3. Rul dejen op og skær den i henhold til de færdige skærelinjer i 6 stykker. Rul til 6 croissanter.
  4. Brug 18Ø kageform (beklædt med bagepapir) og placér croissanterne ved siden af ​​hinanden i bakken. Pensel med æg.
  5. Bages ved 200C i ovnen i 20 minutter, eller indtil croissanterne har en dejlig gyldenbrun farve.
  6. Lad kagen køle af og skær den derefter halvt ud, så du har en bund og en øvre del til kagen.
  7. Forbered jordbærfyld: Bland let optøet jordbær, sukker og limejuice sammen med en håndmixer, indtil den er glat.
  8. Lav scoops ud af vaniljeisen, læg dem i en tallerken og ind i fryseren for at vente, mens du fylder kagen.
  9. Pisk fløden og skær de friske jordbær.
  10. Færdiggør kagen: Start med at sprede jordbærfyldet på den nederste del af croissanterne. Tilsæt is scoops og derefter den øverste del af croissanterne. Tilsæt flødeskum og friske jordbær oven på kagen. Afslut med flormelis.
  11. Server straks!