Dansk

DONUTS OG DONUTDRÅBER

Danerolles frisk croissantdej er også velegnet til at lave donuts, og du undgår madspild ved at lave donutdråber af den overskydende dej.

Foto og opskrift: Mika Rampa

Ingredienser

Tilberedning

DONUTS OG DONUTDRÅBER
  1. Åbn Danerolles Croissants Classic-pakken ved at følge instruktionerne udenpå emballagen. Du kan også se mere detaljerede instruktioner her.
  2. Fold dejen ud på bordet, og skær en cirkel ud af hver af de markerede croissanttrekanter, så du har får 6 donuts. Lav eventuelt et hul i midten. Du kan fx bruge et drikkeglas som form.
  3. Skær den overskydende ​​dej i tykke strimler som donutsdråber for at mindske madspild.
  4. Varm olien op i en pande eller tykbundet gryde til cirka 180 grader. Du kan teste varmen med en af de overskydende donutdråber. Olien er varm nok, når dejen bliver smuk brun på 1-2 minutter.
  5. Bag 1-2 donuts ad gangen i 1-2 minutter. Vend halvvejs gennem bagningen. Når de er færdigbagte lægges de over på noget køkkenrulle. Gør det samme med donutdråberne.
  6. Rul donuts i sukkeret og drys med flormelis. Velbekomme!