Eggs Benedict
Ingredienser
- 1 Danerolles Mini Pizza
Pocherede æg:
- 8 æg
- 2 L vand
- 1 dl eddike
Sauce:
- Salt og peber
- 3 æggeblommer
- 150 g smør
- 2 spsk. vand
- 1 spsk. citronsaft
Tilberedning
Eggs Benedict
- Start med at åbne Danerolles Mini Pizza dåsen. Uden påfyldning bages pizzadejene i henhold til instruktionerne på dåsen. Når dejen er bagt, læg dem til side for at køle ned.
- Forbered saucen: Smelt smørret i en gryde og lad det køle af. Bland i en medium skål 2 spsk. vand og 3 æggeblommer. Placer skålen på varmt vand og bland indtil blandingen er tyk. Tag skålen væk fra det varme vand og hæld smørret i den, mens den konstant røres i. Tilsæt citronsaft, sort peber og salt. Bland godt og sæt til side.
- Forbered æggene: Kog 2 liter vand i en stor gryde. Når vandet koger, sænk temperaturen og tilsæt eddike. Udklæk et æg ad gangen i kaffekop. Brug en ske til at lave en hvirvel i vandet og læg ægget forsigtigt i vandet. Lad ægget være i vandet i ca. 4 minutter og løft det med en grydeske med huller. Gentag for hvert æg.
- Skær Mini-pizzaerne i halve og læg et pocheret æg i hver, tilsæt sauce på toppen og drys lidt salt og peber ovenpå.