Dansk

Eggs Benedict

Ingredienser

  • 1 Danerolles Mini Pizza

Pocherede æg:

  • 8 æg
  • 2 L vand
  • 1 dl eddike

Sauce:

  • Salt og peber
  • 3 æggeblommer
  • 150 g smør
  • 2 spsk. vand
  • 1 spsk. citronsaft

Tilberedning

Eggs Benedict
  1.  Start med at åbne Danerolles Mini Pizza dåsen. Uden påfyldning bages pizzadejene i henhold til instruktionerne på dåsen. Når dejen er bagt, læg dem til side for at køle ned.
  2. Forbered saucen: Smelt smørret i en gryde og lad det køle af. Bland i en medium skål 2 spsk. vand og 3 æggeblommer. Placer skålen på varmt vand og bland indtil blandingen er tyk. Tag skålen væk fra det varme vand og hæld smørret i den, mens den konstant røres i. Tilsæt citronsaft, sort peber og salt. Bland godt og sæt til side.
  3. Forbered æggene: Kog 2 liter vand i en stor gryde. Når vandet koger, sænk temperaturen og tilsæt eddike. Udklæk et æg ad gangen i kaffekop. Brug en ske til at lave en hvirvel i vandet og læg ægget forsigtigt i vandet. Lad ægget være i vandet i ca. 4 minutter og løft det med en grydeske med huller. Gentag for hvert æg.
  4. Skær Mini-pizzaerne i halve og læg et pocheret æg i hver, tilsæt sauce på toppen og drys lidt salt og peber ovenpå.