Dansk

Ferskensegle med vaniljeis

Smag sommeren med disse lækre dessert snegle med fersken og vaniljeis. Opskrift af @Laurasbakery

Ingredienser

1 dåse Danerolles Cinnamon Swirls⁠⠀
2 ferskner
6 scoops af vaniljeis

Tilberedning

Ferskensegle med vaniljeis

1. Opvarm ovnen til 180 grader
2. Rul dejen ud og skær den i to lige store firkantede stykker
3. Skær 1 fersken i tynde skiver, og læg dem på stykkerne. Rul begge dejstykker og skær dem i 6 lige store skiver hver. Anbring dem på en bageplade med bagepapir.
4. Bag sneglene i 15 minutter ved 180 grader (øverste og nederste varme). Skær den anden fersken i skiver imens du venter.
5. Server sneglene med en scoop vaniljeis og nogle stykker fersken. Drys med kanelsukkeret fra dåsen.