Dansk

Fisk og flødeostpizza

Smag sommeren på en tallerken med denne røget fisk og flødeostpizza! ?

 

 

 

Ingredienser

1 dåse Danerolles Mini Pizza
Røget fisk f.eks. aborre
1 natural flødeost
1 bundt purløg (eller flødeost med purløg)
1 dåse tomatsauce
Salt og peber

Tilberedning

Fisk og flødeostpizza

1. Forvarm ovnen til 180-200 grader, eller lav et lejrbål.
2. Skær tynde skiver af purløg. Adskil kødet fra fisken.
3. Åbn Danerolles Mini Pizza-dåsen, og pres dejstykkerne flade. Sæt stykkerne på bagepapir, hvis du bruger ovnen. Hvis du bruger lejrbål, skal du sætte dejen på folie.
4. Tilsæt tomatsauce, flødeost og fisk ovenpå.
5. Bag pizzaer (12-15 min), og top med salt, peber og purløg.