Fødselsdags Croissantpinde
Croissantpinde til at dele med hele klassen. Dette er den ideelle fødselsdags snack, som alle vil elske.
Ingredienser
Til 10 Croissantpinde:
- 2 dåser Croissants Classic
- 5 spsk jordbærsyltetøj
- 1 æg til at pensle med
Til at dekorere med:
- 2 spsk krymmel
- 2 spsk chokolade flager
- 2 spsk spiseligt glitter
- 2 spsk flormelis
Tilberedning
Fødselsdags Croissantpinde
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Rul dejen ud og tryk skærelinjerne sammen, så det bliver til et stort stykke dej.
- Brug et glas til at skære 10 perfekte cirkler eller hjerter ud af dejen.
- Dæk en bageplade med bagepapir.
- Placer halvdelen af hjerterne/cirklerne på bagepladen, med en pind i hver.
- Fordel noget jordbær syltetøj på hver cirkel/hjerte.
- Brug den anden halvdel af cirklerne/hjerterne til at placere oven på den første halvdel. Brug en gaffel til at trykke kanterne sammen.
- Bag croissantpindene i ovnen ved 180°C i 15-20 min.
- Lad pindene køle af før du dekorerer dem.
- Imens du venter på at pindene skal køle af, kan du lave glasuren ved at blande flormelis og en smule vand.
- Dyp pindene i glasuren og pynt dem med de forskellige dekorationer.