Dansk
Skjul filtre

Fødselsdags Croissantpinde

Croissantpinde til at dele med hele klassen. Dette er den ideelle fødselsdags snack, som alle vil elske.

Ingredienser

Til 10 Croissantpinde:

  • 2 dåser Croissants Classic
  • 5 spsk jordbærsyltetøj
  • 1 æg til at pensle med

Til at dekorere med:

  • 2 spsk krymmel
  • 2 spsk chokolade flager
  • 2 spsk spiseligt glitter
  • 2 spsk flormelis

Tilberedning

Fødselsdags Croissantpinde
  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Rul dejen ud og tryk skærelinjerne sammen, så det bliver til et stort stykke dej.
  3. Brug et glas til at skære 10 perfekte cirkler eller hjerter ud af dejen.
  4. Dæk en bageplade med bagepapir.
  5. Placer halvdelen af hjerterne/cirklerne på bagepladen, med en pind i hver.
  6. Fordel noget jordbær syltetøj på hver cirkel/hjerte.
  7. Brug den anden halvdel af cirklerne/hjerterne til at placere oven på den første halvdel. Brug en gaffel til at trykke kanterne sammen.
  8. Bag croissantpindene i ovnen ved 180°C i 15-20 min.
  9. Lad pindene køle af før du dekorerer dem.
  10. Imens du venter på at pindene skal køle af, kan du lave glasuren ved at blande flormelis og en smule vand.
  11. Dyp pindene i glasuren og pynt dem med de forskellige dekorationer.