Hamburgere
Har dy lyst til en lækker, robust snack? Du har sikkert aldrig fået en bedre hamburger end disse, takket være vores lækre boller. Vores hamburgers er fyldt med tomater, salat, cheddar, ketchup, rødløg og lære oksekødsbøffer.
Ingredienser
- 1 dåse Petits Pains White
- Mælk eller æg til at pensle bollerne med
- 3 rødløg
- 10 g smør
- 2 tomater
- 6 små oksekødsbøffer
- 6 salatblade
- 6 skiver cheddarost
- Ketchup
Tilberedning
Hamburgere
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Åben dåsen med bolledejen og adskil bollerne.
- Pensel bollerne med lidt mælk eller pisket æg.
- Bag bollerne i cirka et kvarter til de er gyldne brune, bagefter lad dem køle af.
- Skær løgene i ringe og rist dem i halvdelen af smørret i 5 minutter ved svag varme.
- Skær tomaterne i skiver.
- Rist oksekødet i resten af smørret.
- Skær bollerne i halve og put salat, bøf, en skive tomat, en skive ost, ketchup og nogle løgringe på.