Krydret Pesto Juletræ
At snacke sammen, er at dele med hinanden. Del tid, historier, del lækre og smukke ting. Dette krydrede pesto juletræ er lavet med basilikum og cherrytomater.
Ingredienser
- 2 dåser Croissants Classic
- 250 g pesto
- 100 g cherrytomater (røde og gule)
- En håndfuld frisk basilikum
Tilberedning
Krydret Pesto Juletræ
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Beklæd en bageform med bagepapir.
- Rul dejen og skær dejen ud i tre rektangulære stykker.
- Placer to stykker dej ved siden af hinanden på bunden af bageformen.
- Skær det tredje stykke over midt på og placer dette ovenpå de andre stykker dej, så der dannes et slags juletræ.
- Smør dejen med pesto.
- Lav et til juletræ af den anden dej og placer dette ovenpå det første juletræ.
- Skær linjer i dejen på begge sider af juletræet, så der dannes grene.
- Drej grenene og vend dem mod hinanden.
- Brug dejen der er tilovers, til at danne en spids på toppen af træet.
- Bag juletræet ved 180°C i 15-20 minutter.
- Pynt med frisk basilikum og cherrytomater.