Kanel-daddel brød
Det ser så smart og svært ud, men det tager ingen tid, at lave og det er smager SÅ lækkert!
Opskrift af @amilionmiless
Ingredienser
- 2 dåser Danerolles Petit Pains White
- 1 æble, fint revet
- 10 dadler, udstenet og fint skåret
- 3 spsk. (kokos) sukker
- 1 spsk. kanel
Tilberedning
Kanel-daddel brød
- Start med at forvam ovnen til 180 grader.
- Åben dåserne og skær stykker af dej til 6 mindre stykker.
- Tilføj det fint revet æble, skåret dadler, kokossukker og kanel i en skål og rør det godt sammen.
- Dæk en bageform til med bagepapir, dyp dejstykkerne i kanelblandingen og fyld bageformen med dejen. Husk at pres det ned, så det sidder godt sammen.
- Drys en smule kokossukker på toppen af brøddet og bag det i ovnen i ca. 40 min. Servér kanel-daddel brøddet med smør og en kande te.