Kanel Monkeybread
Noget af det bedste i verden er at rive brød og spise det med hænderne. Denne lækre, søde opskrift vil få dig til at brøle!
Ingredienser
- 2 dåser Petits Pains White
- 4 spsk kanel
- 100g sukker
- 200g brun farin
- 150g smør
Tilberedning
Kanel Monkeybread
- Forbered din form ved at smøre den ind med smør.
- Forvarm ovnen til 175°C.
- Skær hvert stykke dej ud i 4 stykker.
- Bland sukker og kanel i en skål. Tilsæt derefter dejen til blandingen.
- Smelt smøret i en pande og tilsæt så brun farin. Brug herefter halvdelen af blandingen til at dække bunden af formen.
- Placer bollerne med sukker-kanel blandingen i formen og tryk dem sammen.
- Hæld den anden halvdel af smør blandingen over bollerne.
- Bag brødet i 25 minutter indtil gyldentbrune.
- Lad brødet køle af en smule, og vend derefter brødet på hovedet og server det på et flot fad!