Kanelsnegle
Hygge på sofaen med et tæppe. Uanset om det er søndag morgen eller en mørk aften, vil disse kanelsnegle forbedre hyggen.
Opskrift af @aciegurk
Ingredienser
- 1 dåse Danerolles Croissants Classic
- 50 g blødt smør
- 2 spsk. Kanel
- 3 spsk. Sukker
- 3 spsk. Brun farin
- flormelis til glasur
Tilberedning
Kanelsnegle
- Åben dåsen og rul dejen ud og dæk linjerne til.
- Bland det bløde smør med kanel, sukker og brun farin og bred det ud over dejen med en smørkniv. Husk hjørnerne.
- Rul dejen tilbage igen og skær i skiver.
- Placér kanelsneglene på noget bagepapir. De skal bages i ovnen på 180 grader i 18-20 min. Men hold øje med dem – alle ovne er forskellige.
- Servér dem ’au naturel’ uden glasur eller bland flormelis og lidt vand sammen og hæld det ud over de varme snegle.