Kanelsnegle
Den dejlige smag og søde duft der fylder dit hjem. Elsker du også kanelsnegle? Prøv vores version af de her lækre, klistrede kanelsnegle med vores egen croissant dej.
Ingredienser
- 1 dåse Croissants Classic
- 50 g smør ved stuetemperatur
- 2 spsk kanel
- 4 spsk sukker
- 100 g flormelis
- 1 spsk æggehvide eller vand
Tilberedning
Kanelsnegle
- Lad smøret blive stuetemperatur før du begynder med forberedelsen.
- Bland smøret sammen med de 2 spsk kanel.
- Åben Croissants Classic dåsen og rul dejen ud.
- Tryk skærelinjerne sammen, så det bliver til et stort stykke dej.
- Brug en kniv til at smøre kanelsmøret ud over hele dejen.
- Drys sukkeret ud over dejen.
- Rul dejen sammen igen til en stor rulle, og skær i 6 stykker.
- Placer kanelsneglene på en bageplade med bagepapir på.
- Bag i ovnen ved 180-200°C i omkring 15 min.
- Bland flormelis og æggehvide/vand sammen til at lave glasur.
- Lad kanelsneglene køle af, og dæk dem så med glasur med en lille ske.