Dansk

Kartoffel-røget laks-syltede agurke pizzaer

Kartoffel er sommerens pizzatopping trend nummer et! Den finske influencer Anna Pastak kombinerede den med røget laks og syltede agurker for en ultimativ sommersnack.

 

Ingredienser

1 dåse Danerolles Mini Pizza
3-4 kartofler (kogte)
100 g røget laks
100 g revet ost
Syltede agurker (skiver)
1 dåse tomatsauce
Balsamico

Tilberedning

Kartoffel-røget laks-syltede agurke pizzaer

1. Start med at forberede kartoflerne. Hvis du allerede har kogte kartofler, kan du springe denne del over og gå videre til den næste.
2. Opvarm ovnen til 180-200 ° C.
3. Åbn Mini Pizza dåserne i henhold til instruktionerne, og anbring dejen i bagepladen.
4. Skær de afkølede kartofler i skiver.
5. Fyld pizzaerne med tomatsauce, ost, 3-4 kartoffelskiver og syltede agurker.
6. Bages i 12-15 minutter eller indtil de er gyldenbrune.
7. Færdiggør hver pizza med lidt balsamico.