Krydret Morgenmadssoufflé
Leder du efter den perfekte morgenmad? Giv vores krydrede morgenmadssoufflés en chance! Lækre og cremede med æg, ost og bacon!
Ingredienser
- 1 dåse Danerolles Croissants Classic
- 3 æg
- 50 g revet ost
- 50 g bacon
- 2 tsk purløg
- 1 hakket peberfrugt
- 1 æg til at pensle med
Tilberedning
Krydret Morgenmadssoufflé
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Steg 50 g bacon og lad dette ligge på et stykke køkkenrulle.
- Bland 3 æg og revet ost godt i en skål.
- Tilsæt peberfrugt, bacon og purløg til blandingen.
- Åben dåsen og rul dejen ud. Skær herefter dejen ved skærelinjerne.
- Smør en muffinform ind og dæk den med dejen, så du får små beholdere.
- Hæld blandingen i de små beholdere og pensel dejen med æg.
- Sæt muffinformen i ovnen og bag souffléerne i 20-25 minutter.