MINI CALZONE
Calzonen er en lækker, foldet pizzavariant, der giver lidt variation til den ultimative pizzaelsker. Det gælder knap så så meget i smagen som i formen – som derimod gør det til den nemmeste pizza at have med på tur eller i madpakken.
Foto og opskrift: Mika Rampa
Ingredienser
- 1 dåse Danerolles Mini Pizza
- 8 tsk tomatpuré
- 125 g mozzarella
- 100 g chorizo
- 1 æg til pensling
- 1 spsk sesamfrø
- 150 g cremefraiche
- 2 spsk hakket persille
- Salt og peber
Tilberedning
MINI CALZONE
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Åbn Danerolles Mini Pizza efter anvisning på pakken og adskil dejstykkerne.
- Rul dejstykkerne flade.
- Fyld tomatpuré på hver af dejstykkerne.
- Skær mozzarella og chorizo i skiver.
- Fordel begge dele på dejen.
- Fold calzonerne på midten og luk dem i tætte lommer – tryk kanten godt sammen med en gaffel.
- Pensl med et æg og drys med sesamfrø på overfladen.
- Bag i 12-15 minutter eller indtil calzonen er smukt farvet.
- Forbered dip ved at blande cremefraiche, persille, salt peber. Velbekomme!