Dansk

MINI CALZONE

Calzonen er en lækker, foldet pizzavariant, der giver lidt variation til den ultimative pizzaelsker. Det gælder knap så så meget i smagen som i formen – som derimod gør det til den nemmeste pizza at have med på tur eller i madpakken.

Foto og opskrift: Mika Rampa

Ingredienser

  • 1 dåse Danerolles Mini Pizza
  • 8 tsk tomatpuré
  • 125 g mozzarella
  • 100 g chorizo
  • 1 æg til pensling
  • 1 spsk sesamfrø
  • 150 g cremefraiche
  • 2 spsk hakket persille
  • Salt og peber

Tilberedning

MINI CALZONE
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Åbn Danerolles Mini Pizza efter anvisning på pakken og adskil dejstykkerne.
  3. Rul dejstykkerne flade.
  4. Fyld tomatpuré på hver af dejstykkerne.
  5. Skær mozzarella og chorizo i skiver.
  6. Fordel begge dele ​​på dejen.
  7. Fold calzonerne på midten og luk dem i tætte lommer – tryk kanten godt sammen med en gaffel.
  8. Pensl med et æg og drys med sesamfrø på overfladen.
  9. Bag i 12-15 minutter eller indtil calzonen er smukt farvet.
  10. Forbered dip ved at blande cremefraiche, persille, salt peber. Velbekomme!